Interieurverzorging

ZAKELIJK:

Een nette en schone werkomgeving is voor u en uw medewerkers belangrijk en draagt bij aan het optimaal uit kunnen voeren van werkzaamheden.

Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van binnen schoonmaakwerkzaamheden. Wij verzorgen zowel dagelijks als periodiek schoonmaakwerkzaamheden. Of het nu gaat om winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen of een horecagelegenheid, wij leveren maatwerk en stemmen onze dienstverlening af op uw behoeften.

Natuurlijk zijn wij ook beschikbaar voor een incidentele opdracht. Ook kunt u ons benaderen bij een verhuizing of verbouwing of bijvoorbeeld na een schadesituatie, zoals lekkage in uw pand. Wij vinden flexibiliteit belangrijk en staan graag voor u klaar. U kunt op ons rekenen wanneer ú ons nodig heeft.

PARTICULIER (Grote schoonmaak):

Ook als particulier kunt u bij Diekman schoonmaakdiensten terecht voor de grondige schoonmaakwerkzaamheden. Schakel Dieman Schoonmaakdiensten in voor een grondige éénmalige schoonmaak en zorg er bijvoorbeeld voor dat u na een ingrijpende renovatie weer in een fris huis komt. Heeft u plannen om uw huis te verkopen? Dan maken wij uw woning stralend schoon en verkoopklaar.

Heeft u vragen over interieurschoonmaak of wilt u een vrijblijvende prijsopgave, neem dan gerust contact met ons op.