Wie zijn we

Omdat schoonmaak maatwerk is, is het lastig om vaste prijzen neer te zetten. Maar omdat we werken met proffesioneel materiaal en er in de meeste gevallen geen ladderwerk meer aan te pas komt, vallen de kosten vaak heel erg mee. Ook zijn er schoonmaak abbonnementen waarmee je vaak tegen een lager tarief je huis of kantoor weer mooi schoon hebt.

Neem voor een vrijblijvende offerte eens contact met ons op!

Johan Diekman (eigenaar)
In 2010 ben ik na jaren van ervaring in het ondernemerschap begonnen met
Diekman Schoonmaakdiensten. Mijn specialiteit is vooral glasbewassing, bouwopleveringen en specialistische reinigingen.

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Ik zie u dan ook niet als ‘klant’ maar als een ‘relatie’. Dit omdat we graag investeren in een goede samenwerking. Persoonlijk contact is daarom heel belangrijk, naast het nakomen van je afspraken. Wij onderscheiden ons met andere bedrijven dat we ook vrijblijvend adviseren in ons vakgebied.

Marloes Diekman (eigenaar)
Sinds 2015 zijn de werkzaamheden verder uitgebreid in de omgeving, waardoor er meer werk bij kwam. Ik ben verantwoordelijk voor de interieur verzorging binnen Diekman Schoonmaakdiensten. Ik waardeer het contact met mensen heel erg. Kom dan ook graag bij mensen over de vloer voor de schoonmaak en natuurlijk het praatje.